Oddernes skolemusikkorps
ODDERNES SKOLEMUSIKKORPS
 • Om Korpset    • Bli med    • Turer og arrangementer    • Viktige beskjeder    • Informasjon til foresatte    • Info in English    • Arkiv/historie      • Hjem  

 

 

   Arkiv/historie
    - Øvelseshelg på Agderstrand 2011
    - Litauen 2011. Del 1.
    - Litauen 2011. Del 2.
    - Litauen 2011. Del 3.
    - Litauen 2011. Del 4.
    - Litauen 2011. Del 5.
    - Litauen 2011. Del 6.
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 
Litauen 2011. Del 3.
Anne Marthe og Camilla i Vilnius
 
Anne Marthe og Camilla i Vilnius
 
Ingen korpstur uten en runde kubb!
 
Ingen korpstur uten en runde kubb!
 

Fridag i Litauen. Dag 3...

Det var en trøtt gjeng som møtte til frokost på dag 3. Festen kvelden og natten i forveien varte til klokka 0358. Det var i hvertfall da DJ'en skrudde av musikken som hadde vært så høy at det var umulig å sove. I hvertfall for noen av oss.

Velkommen også til fam. Bitter som kom til Litauen via Riga på Sankthansaften. De ble forsinket et døgn på grunn av et uhell kvelden før avreise, men de lot seg ikke stoppe av det og trosset kranglete forsikringsselskaper og lang reise for å bli med på turen! Imponerende innsats.

Vel, vel. Ingen grunn til å kaste bort dagen av den grunn. I hvertfall ikke når man har en 2-åring i hytta med innebygd støyfilter i ørene og manglende forståelse av at ikke alle er klare for å leke. Alltid.

Også i dag ble det en tur til Vilnius. Noen valgte å gå på jakt etter gode kjøp blant gamlebyens mange salgsboder og butikker, mens andre valgte å koble av fra all kjøpingen med en tur opp på festningen som ligger på en høyde midt i Vilnius.

Det er ikke bare småtasser som liker å leke. Det som er så flott i Oddernes, er at alle, fra de minste til de største, kan ha det gøy sammen. Å se hvordan musikanter på videregående skole og barneskole spontant kan finne på leker sammen under middagen, er bare utrolig flott å se.

Campingen hadde også en sandvolleyballbane som ble brukt jevnt og trutt og Tuva hadde forberedt og ledet en quiz med spørsmål både for store og små.

Ingen korpstur uten Kubb. Det fulgte oss på Tysklandsturen for 3 år siden og jammen dukket det ikke opp igjen i Litauen også.

Det var flere enkeltspill i løpet av turens 6 dager, men i den eneste turneringen som ble spilt, så var det overhode ingen tvil. Vinnerne av quiz'en feide all motstand av banen i en overlegen seier! (Dette på tross av Reidars forsøk på å psyke ut motstanderen med ufine midler.)

 

 

Oddernes Skolemusikkorps - Postboks 4098 - 4689 Kristiansand S