Oddernes skolemusikkorps
ODDERNES SKOLEMUSIKKORPS
 • Om Korpset    • Bli med    • Turer og arrangementer    • Viktige beskjeder    • Informasjon til foresatte    • Info in English    • Arkiv/historie      • Hjem  

 

 

   Arkiv/historie
    - Øvelseshelg på Agderstrand 2011
    - Litauen 2011. Del 1.
    - Litauen 2011. Del 2.
    - Litauen 2011. Del 3.
    - Litauen 2011. Del 4.
    - Litauen 2011. Del 5.
    - Litauen 2011. Del 6.
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 
Litauen 2011. Del 1.
Markus venter på flyet som skal ta oss til Vilnius
 
Markus venter på flyet som skal ta oss til Vilnius
 
Camilla foran hytta i Slenje
 
Camilla foran hytta i Slenje
 

Årets utenlandstur er over. Her er noen inntrykk fra dag 1

De fleste av oss som skulle på tur måtte opp omtrent før sola var gått ned for å komme oss til flyplassen i tide for flyet til Kastrup som skulle gå 0615. Noe få andre var heldige nok til å kunne vente til avgangen klokka 1020.

Så har vi de uheldige som måtte bli igjen i Norge på grunn av et armbrudd med påfølgende operasjon. Mer om det siden.

For oss andre gikk flyturene til Vilnius med flybytte i København uten problemer. Eller gjorde de nå det? Det ryktes at morgenfuglene hadde hatt noe problemer på sin reise, uten at det har lyktes å få rede på hva det dreide seg om.

De sist ankomne til Vilnius hadde noen småproblemer med transporten videre til Trakai fra Vilnius. I hovedsak dreide det seg om språklige problemer da Litauisk dessverre ikke er det språket vi behersker best. Dessuten var bussen vi skulle ha videre til Trakai og Slenje noe forsinket.

Inntrykkene på bussturen fra Vilnius var svært sprikende. Noen steder kunne vi tydelig se arven etter flere tiår som en del av Sovjetunionen mens andre steder var det helt tydelig at vestlig standard hadde erstattet gamle bygninger.

Vel fremme på campingplassen, kunne vi se at dette også var noe vi fant der. Der noen hadde bestilt hotellrom og fått rom med god standard, fikk vi som hadde bestilt campinghytter noe som i beste fall kan sies å ha en form for standard. Uten at det så ut til å dempe stemningen noe særlig.

Dermed var det bare å installere seg før middag og resten av korpsturen.

 

 

Oddernes Skolemusikkorps - Postboks 4098 - 4689 Kristiansand S