Oddernes skolemusikkorps
ODDERNES SKOLEMUSIKKORPS
 • Om Korpset    • Bli med    • Turer og arrangementer    • Viktige beskjeder    • Informasjon til foresatte    • Info in English    • Arkiv/historie      • Hjem  

 

 

   Turer og arrangementer

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 





60 års Jubileumskonsert i Kilden 2015
 
 
 
 
 
 

Lørdag 14.november 2015 feiret vi korpsets 60 års jubileum med stor forestilling og flott fest !!

I den første delen av konserten fikk vi høre et variert program med dagens Oddernes! Hovedkorpset spilte programmet fra Regionsmesterskapet. Juniorkorpset og aspirantkorpset både spilte og danset sammen med hovedkorpset! Superflinke musikanter!! Vi foreldre er kjempestolte av dere:)

Musikantene i hovedkorpset klarte også å overraske dirigent Charlotte Svidal med "Congratiulations" til stor glede for hele salen:)

Til den andre delen av konserten hadde vi invitert med tidligere medlemmer av Oddernes; og sammen med de eldste i hovedkorpset dannet de Jubileumskorpset, som ble ledet av Trym Dalene - en av Oddernes` tidligere dirigenter!

Midt i programmet ble det show med Espen og Bendik Egeland sammen med en gjeng musikanter i de gamle blå Oddernes-uniformene og Harald Rødal, som var dirigent i korpset på 80-tallet!

Det hele ble nydelig og profesjonelt bundet sammen med gamle korpshistorier og minner ved Cheryl Mcdonald:)

Så var det gratulasjoner fra Norges Musikkorps Forbund, blomster og is til alle, og tilslutt flott fest i restaurant Kast Loss i Kilden, med nydelig mat, kaker, quiz og lysbildefremvisning fra korpset i "gamle dager" !

 

TUSEN TUSEN TAKK til alle musikanter, dirigenter, instruktører, foreldre og ellers feststemt publikum for en topp feiring! Vi håper alle sitter igjen med fine minner fra denne dagen!

 

Aspirantene
Aspirantene "backstage"


Hovedkorpset
Hovedkorpset

"Happy" spilles og danses!
Aspirant - og juniorkorps spiller med hovedkorpset
Aspirant - og juniorkorps spiller med hovedkorpset
Jubileumskorpset
Jubileumskorpset
"Veterankorpset"









For ca 60 år siden
For ca 60 år siden

 

 

Oddernes Skolemusikkorps - Postboks 4098 - 4689 Kristiansand S